Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego

Okładka książki Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego Krzysztof Leszczyński, Marta Mitek
Okładka książki Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego
Krzysztof LeszczyńskiMarta Mitek Wydawnictwo: SGGW technika
348 str. 5 godz. 48 min.
Kategoria:
technika
Wydawnictwo:
SGGW
Data wydania:
2022-01-01
Data 1. wyd. pol.:
2022-01-01
Liczba stron:
348
Czas czytania
5 godz. 48 min.
Język:
polski
ISBN:
9788375835762
Tagi:
Technika rolnicza Rolnictwo Technologia żywnościowa Produkcja żywności
Średnia ocen

0,0 0,0 / 10
Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę
i
Dodaj do biblioteczki

Porównaj ceny

i
Porównywarka z zawsze aktualnymi cenami
W naszej porównywarce znajdziesz książki, audiobooki i e-booki, ze wszystkich najpopularniejszych księgarni internetowych i stacjonarnych, zawsze w najlepszej cenie. Wszystkie pozycje zawierają aktualne ceny sprzedaży. Nasze księgarnie partnerskie oferują wygodne formy dostawy takie jak: dostawę do paczkomatu, przesyłkę kurierską lub odebranie przesyłki w wybranym punkcie odbioru. Darmowa dostawa jest możliwa po przekroczeniu odpowiedniej kwoty za zamówienie lub dla stałych klientów i beneficjentów usług premium zgodnie z regulaminem wybranej księgarni.
Za zamówienie u naszych partnerów zapłacisz w najwygodniejszej dla Ciebie formie:
• online
• przelewem
• kartą płatniczą
• Blikiem
• podczas odbioru
W zależności od wybranej księgarni możliwa jest także wysyłka za granicę. Ceny widoczne na liście uwzględniają rabaty i promocje dotyczące danego tytułu, dzięki czemu zawsze możesz szybko porównać najkorzystniejszą ofertę.
Ładowanie Szukamy ofert...

Patronaty LC

Książki autora

Okładka książki Pismo. Magazyn opinii, nr 4 (40) / kwiecień 2021 Edyta Bystroń, Anna Fiałkowska, Zuzanna Kowalczyk, Łukasz Lamża, Małgorzata Lebda, Karolina Lewestam, Marta Mitek, Ania Morawiec, Mateusz Roesler, Rhian Sassen, Filip Springer, Douglas Stuart, Władysław Szlengel, Paul Vallely, Aleksandra Warecka, Jarosław Westermark, Marcin Wicha, Dominik Wilczewski, Mirosław Wlekły, Piotr Wójcik
Ocena 7,4
Pismo. Magazyn... Edyta Bystroń, Anna...

Mogą Cię zainteresować

Oceny

Średnia ocen
0,0 / 10
0 ocen
Twoja ocena
0 / 10

OPINIE i DYSKUSJE


Cytaty

Bądź pierwszy

Dodaj cytat z książki Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia roślinnego


Podobne książki

Przeczytaj także